IJskar huren met het beste Italiaanse ijs doe je bij Golden Ice
 Meer dan alleen ijs...ontdek nu ook onze Hollandse poffertjeskraam 

Hollandse poffertjeskraam met professionele poffertjesbakker

Vier je een feest of evenement? Huur de Hollandse poffertjeskraam. Dat is de leukste en lekkerste manier om op een echte vers bereide oer Hollandse poffertjes te trakteren op je eigen favoriete feest of evenementen locatie samen met al je vrienden, familie of zakelijke relaties.

 In de wereld van poffertjes laten we jou intens genieten. Bij de Hollandse poffertjeskraam word alles ter plaatse vers bereid door professionele poffertjesbakkers en dat verschil proef je! Poffertjes van de Hollandse poffertjeskraam zijn een echte traktatie, gemaakt van de beste verse ingrediënten en volgens ons eigen ambachtelijk recept bereid. Dat geeft daarmee elk poffertjesfeest of gelegenheid een extra bijzonder tintje, en pure ambacht dat proef je hoe feestelijk is dat!


Hollandse poffertjeskraam past bij ieder feest of evenement
 

De Hollandse poffertjeskraam is een sfeervolle aanhanger geheel in poffertjes sfeer en daarmee goed zichtbaar op ieder evenement. De aanhanger is makkelijk te plaatsen met een afmeting van 2.10 cm x 1.45 cm. Wij werken met een elektrische poffertjes bakplaat (220 volt) en dus niet op gas. Dit voor onze veiligheid maar ook uiteraard ook voor al onze klanten. 

Alle aangevraagde offertes zijn altijd inclusief huur Hollandse poffertjeskraam, professionele poffertjesbakkers, bakjes, vorkjes, servetten een klontje Echte! Kaptein roomboter en poedersuiker, stroop en transportkosten. Geniet samen met al je vrienden, familie of zakelijke relaties van het beste wat de Hollandse poffertjeskraam wij te bieden heeft. Dat word smullen, hoe lekker is dat! 

 De Hollandse poffertjeskraam is zowel in te huren voor kleine evenementen als grote evenementen waar een enthousiaste team van ambachtelijke poffertjesbakkers altijd voor u klaar staat.

Wij zien graag blije gezichten, van jong tot oud, met een lekker portie ambachtelijke poffertjes in de hand om samen de mooiste herinneringen maken!


 

Jouw feest of evenement met de lekkerste ambachtelijke poffertjes een nog groter succes maken?

De Hollandse poffertjeskraam biedt extra mogelijkheden om je ervaring nog meer aan te kleden of te personaliseren. Wat dacht bijvoorbeeld van ballonnen en vlaggetjes? Of pak je helemaal uit met overheerlijke toppings zoals echte! Belgische chocolade of een knallend confettikanonnen? Alles is mogelijk, en we helpen je graag met het samenstellen en ontwikkelen van jouw topkwaliteit poffertjesfeest.